Onze klanten aan het woord

Wederom zeer snel en vlot geholpen!

Na enkele kilometers op mijn koersfiets ervaarde ik telkens slapende voeten, knie- en rugpijn.Een spondylodese en 3 nieuwe hernia's leken dan ook het einde van mijn recreatieve fietscarrière te worden.Ik overwoog toch nog één keer het fietsen een kans te geven en ging langs bij Bike Power.Eerlijk gezegd stapte ik binnen met weinig hoop op verbetering. De manier waarop ik buitenstapte, kan u onderaan deze review lezen.

Na de hartelijke ontvangst van Ellen begon Tim aan de analyse van de houding op mijn fiets. Die leek compleet fout te zitten. Meteen kon Tim zeggen waar er verbetering mogelijk was en werden deze details op mijn stalen ros overgebracht. Stuur, zadel, crank én fietsschoenen kregen soms de miniemste aanpassingen maar voelden direct aan als een wereld van verschil.Je ervaart meteen dat Tim tonnen ervaring bezit en die vuurt hij graag op je af om het perfecte resultaat te bekomen.Ik stapte binnen met een klein hartje, maar kwam weer buiten met superveel zin om de fiets op te kruipen. Pijnloos fietsen, met de meest efficiënte krachtoverbrenging op mijn trappers én zonder roofbouw te plegen op mijn lichaam... het kan weer dankzij Bike Power!Bedankt Ellen en Tim, mij zien jullie zeker in de toekomst terug!

Bedankt Ellen en Tim, topwerk! Zonder pijn aan rug en knieën de Ventoux opgereden. We kijken er naar uit om verder met jullie samen te werken!

Zeer vriendelijk, goede uitleg en bekwaam.

Vanaf de eerste seconde voelde ik me zo welkom. Na een volledige #lichaamsmeting waren mijn voeten aan de beurt. Ik werd op een aanpasbare fiets geplaatst die verbonden was met een computer. Er werd eerst gekeken hoe ik op de fiets reed en welk wattage ik had. De fiets werd op mijn #lichaamsmeting afgesteld en tijdens heel deze procedure werden er met allerlei professionele meettoestellen zolen naar mijn voeten gemaakt. In de voorbije jaren heb ik al vaak te maken gehad met ganganalyses, verschillende soorten steunzolen. Maar deze professionele aanpak heb ik nog nooit gekregen. Bij elke punt kreeg ik al de nodige uitleg in duidelijke taal. Ik ben naar buiten gegaan met veel moed en opgeheven hoofd, want door de aanpassingen was het resultaat dat ik heel wat wattage omhoog was gegaan en ik voelde me beter zitten op de #fiets, waardoor het minder energie vroeg. Dus als je het aan mij vraagt: Ik heb er zin in om dit op de weg te testen. volg mijn pagina #Compostellaroute2021 zodat je op de hoogte blijft van de resultaten. Waarom ben ik hier nu aan begonnen: Jaren geleden is mijn man bij #BikePower terecht gekomen omdat hij last had na lang fietsen op zijn #koersfiets of #MTB. Eénmaal na zijn meting waren alle kwalen verdwenen, zelfs na zijn vijfvoudige bekkenbreuk en bovenbeenbreuk. Hij was hier altijd zo enthousiast over en stelde me voor om dit ook te doen voor mijn grote tocht naar #Compostella. Mijn idee was dat dit enkel van nut zou zijn voor een koersfiets of MTB, maar blijkbaar is dit ook perfect voor een #stadsfiets. Logisch, want na een toch op een stadsfiets, zelfs elektrisch kan je ook last hebben van heel wat kwaaltjes (denk maar aan knie, heup, schouder,....)

Na aankoop van mijn nieuwe fiets een bikefitting. Beter eerst bikefitting dan aankoop. Een aantal aanpassingen aan de zithouding. Het grootste verschil, de schoenplaatjes en inlegzool. Dadelijk beter gevoel op fiets! Aangenamer fietsen, wel nog zadelpijn. Opvolgafspraak en een ander zadel. Dat gaan we nu verder opvolgen. Ik zou het zeker opnieuw doen: wat ben je met een mooie dure fiets als je fietst met ongemakken? "Niets is vergelijkbaar met het simpele geluk van een fietstocht" Zeker als je goed op je fietst zit.

beste Tim en Ellen, Bedankt voor de hartelijke ontvangst en de erg goede koffie. Het bezoek was de lange rit wel waard. Ik weet zeker dat ik veel plezier ga beleven aan mijn nieuwe fietsschoenen van Lake. De CX241 paste perfect bij mijn brede voet en hoge wreef. Als ik volgend jaar mijn nieuwe fiets binnen heb, neem ik misschien nog wel even contact op voor de bike fit basis afspraak. Weet ik zeker dat ik straks goed op mijn fiets zit en dat de plaatjes onder de schoenen goed zijn afgesteld. vriendelijke groet uit Chaam François Schonck

Top service, lekkere koffie en heel vriendelijke onthaal

Dankzij de perfect afstelling van mijn fietsen zijn alle kleine en grotere ongemakken die ik voelde tijdens het rijden opgelost. Topservice en heel goede ontvangst! Een aanrader voor elke fietsliefhebber !!

Zeer professioneel, neemt absoluut de tijd en moeite om je perfect op de fiets te krijgen. Na heel lang sukkelen eindelijk nog eens een rit pijnvrij kunnen rijden. Heel erg bedankt !

Niet goedkoop maar deskundige, vriendelijke en geduldige aanpak! Bonuspunten voor het feit dat niet alleen mijn racefiets maar ook trekkingfiets onder handen genomen kon worden.

Goede service, snel en efficiënt :-)

Na een aantal bikefittings reeds achter de rug te hebben, echter zonder het gewenste resultaat, kwamen we bij Tim en Ellen van Bike Power terecht.

We voelden ons direct zeer welkom: onze klachten werden met heel veel geduld en professionalisme aangepakt. Geen enkel detail laat Tim links liggen, en geen enkele moeite is te veel om allerlei opties te testen. Tim werkt volgens het principe van Steve Hogg, en heeft een zeer diepgaande kennis van (voeten)stabiliteit, waardoor ons gevoel op de fiets enorm verbeterd werd. We zijn beiden geen makkelijke “cases" geweest om goed te krijgen op de fiets, maar toch rijden wij nu met veel meer comfort en plezier rond.

Een echte aanrader, dankjewel Tim & Ellen!

Wij hebben hier een 1ste jaars nieuweling. Onze renner zit in zijn groei periode. Hij staat onder volledige opvolging door BIKE-POWER. Regelmatig moeten er aanpassingen worden aangebracht door Tim aan de hand van de feedback van onze jonge renner, dit vanwege zijn groeispurten.Op deze manier kan onze renner tijdens de wedstrijden en trainingen steeds het beste geven van zichzelf. Een echte aanrader! Wat een service!! BIKE-POWER ROCK’S

πŸ’ͺ🏻
πŸ‘Œ

Heel professionele hulp en dat op een klantvriendelijke manier...

Er wordt geluisterd naar het probleem en verschillende oplossingen gezocht.

Speaking with 10 years of experience in cycling Industry, I reckon Tim is the best fitter I have met so far. I did not hesitate flying to Belgium to benefit from his knowledge, skills and advices - Highly recommended for everyone who is ready to understand how important is a real bike fit. 5*****

Beste Tim, Op aanraden van mijn vrouw en Steven Peeters, maar met enig scepticisme van mijn kant, kwam ik bij U voor een Bikefitting. Ik had enkele fysieke klachten. De testen wezen uit dat mijn zadel niet geschikt was, ik was dringend toe aan steunzolen en mijn schoenplaatjes stonden verkeerd afgesteld. Ik was werkelijk onder de indruk van de aanwezige meetinstrumenten om mijn kwaaltjes te achterhalen. Met de nodige kennis van zaken kreeg ik van U een onderbouwde uitleg. Ook het onthaal en de geboden service is top. Ik kan Uw service aan iedereen aanbevelen.

Super geholpen! Zeer vriendelijk, heel uitgebreid en duidelijk uitgelegd! Kom zeker terug!

Perfect geholpen om een nieuw aangekochte fiets af te stellen. De fiets was afgeleverd met de mededeling "alles is op maat afgesteld". Conclusie van Tim: zadel te laag, zadel te ver naar achteren, stuur te hoog en het stuur was teveel gekanteld. Vandaag de eerste rit gemaakt en de fiets zit als gegoten! De zoveelste positieve ervaring. Een aanrader dus.

Super tevreden van de ontvangst, uitleg en opmeting door Tim. Dankzij hem weet ik nu perfect welke fiets geschikt is voor mij. Z´n geld meer dan waard. Dankjewel!!

Ik wist niet dat er zoveel verschil zat op bikefitters.

Ik dacht dat mijn houding op de fiets en positie van mijn schoenplaatjes perfect waren. Tot ik bij Tim kwam. Na enkele oefeningen en tests gingen mijn ogen direct open. Ik heb nog nooit niet zoveel stabiliteit gevoeld als nu. Mijn lichaam "werkt niet meer tegen". Merci Tim, je hebt er weer een vaste klant bij!

Controle inlegzooltjes en schoenplaatjes laten kopiëren op nieuwe schoenen vandaag. Tim staat klaar met raad en daad en denkt mee om alles optimaal af te stellen. Topservice!

Goed geholpen door Tim om passende schoenen te vinden. Hiervoor fietste ik al jaren rond met schoenen die bij een lagere rit zorgde voor pijnlijke voeten en slapende tenen. Met het nieuwe paar schoenen ondertussen de eerste ritjes en uren pijnvrij kunnen fietsen. En ook hartelijk dank voor de lekkere espresso tijdens en na de shoefitting.

Na een zoektocht op internet en het lezen van veel recensies over de verschillende mogelijkheden en methodes van bikefitting, ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Tim Dejonghe.

Tim is een man met passie voor zo’n vak. Het mooie aan zijn werkmethode is dat hij bij de fit eerst zijn eigen waarneming doet - hoe zit je op de fiets - en pas daarna de cijfers van de Fit-Bike bekijkt om te zien of die zijn analyse ondersteunt. Bij Tim is het geen ‘lopendebandwerk’ maar ‘werk-op-maat’. Na de bikefit merk je gelijk verschil en was er - naast een prettige zithouding - ook minder krachtverlies bij het fietsen. Een mooie extra bonus.

Op basis van de registratie van mijn fietspositie heeft Tim ook meegedacht en geadviseerd welke fiets - van de vier verschillende fietsen die ik op het oog had - het beste bij mijn lichaam past.

Inmiddels heb ik ook mijn ideale fiets aangeschaft en ben ik gelijk weer langsgereden om Tim de fiets af te laten stellen. Nu al vele kilometers verder kan ik alleen maar zeggen dat het de anderhalf uur reizen vanuit Nederland meer dan waard is!

Hartelijk ontvangst, onmiddelijk gezellig , degelijke uitleg wat er ging gebeuren en de reden waarom. Deskundige uitleg, hoe meer vragen hoe liever Tim het heeft, deelt graag z'n expertiese. Echt oplossings gericht onderzoek en aanpassingen indien nodig , met de nodige uitleg. TOP die TOPPER, bedankt Tim, je straalt echt vertrouwen uit. Straks testen en ben benieuwd naar de positieve invloed van de aanpassingen. Doe zo verder!! En aanrader vats en zeker.

Super tevreden, heel vriendeijk, altijd beschikbaar en zoeken mee naar oplossingen

Echt een aanrader voor de fiets liefhebbers

Beste service van het hoogste niveau!!!! Aanrader voor iedereen die een bikefitter zoekt.!!!!

Top Service en zeer vakkundig.
Dankzij Tim zijn mijn fietsprestaties een pak verbeterd.
3 de BK XCM 2021
2 de XCO Flanderscup 2021
2 de XCO provincie Antwerpen 2021 en 2022
3 de BEMC 2022
Waarvoor dank aan BikePower πŸ‘

Ondertussen MTB, koersfiets en fietsschoenen laten juist zetten door Tim na een uitgebreide analyse! Wat een verschil! Topservice en supervriendelijke ontvangst!

Erg professionele vakman. Na diverse bikefits zit nu eindelijk recht op mijn fiets. Eerst het fysieke probleem opsporen en verhelpen. Daarna pas de fiets optimaliseren. Bedankt!

Nu 3 maanden later weer bij Tim geweest voor een kleine bijstelling aan mijn zadel. Maar weeral een groot verschil voor mij!!! Dank je wel !

Ik raad iedereen aan die problemen ervaart met comfort of blessures door een slecht afgestelde racefiets om bikefit uit te voeren bij Bikepower te Zelem, Tim is een echte prof! Buiten het feit dat hij over alle aparatuur beschikt is hij in staat om zelf visueel en met bepaalde toepassingen heel snel af te leiden welke problemen er zijn, komende uit Gent leek dit een overdreven rit maar absoluut de moeite, ik had een andere bikefit gehad ...wat een verschil bij Tim! ook de keuze bepalen voor een volgende fiets ben je aan juiste adres. Bedankt Tim. Smaine

3 jaar geleden ben ik beginnen met mountainbike. Steeds had ik last van zadelpijn, ik dacht dat dit erbij hoorde.. Tijdens de bike fitting heeft Tim mijn fiets aangepast sindsdien fiets ik zonder pijn :-D en dit zonder dat ik een ander zadel moest kopen. Ondertussen werden ook mijn schoenplaatjes correct gezet om de druk op mijn knieën te verminderen. Ik ben een tevreden klant, bedankt Tim en Ellen!

Je kan hier moeilijk anders dan 5 sterren geven. Vriendelijk, snel, super professioneel en vooral heel effectief. Geen rugpijn meer, geen zadelpijn en de tintelingen in handen en voeten zijn weg πŸ‘ŒπŸ» Helemaal klaar voor de lange ritπŸ˜€ Bedankt!!

Op 12 april een bikefit laten uitvoeren bij Bike Power. Tim is een aangename persoon zowel zijn vrouw die mij enkele keren aan te telefoon heeft gehad en mij zeer vriendelijk en rustig te woord stond. Je voelt duidelijk verschil als je op de testfiets plaatsneemt en Tim enkele veranderingen doet. Alvast bedankt Tim en Ellen

Tim heeft mijn schoenzolen tot op de mm aangepast en dat is dan het verschil tss uit of in balans ! ik wist niet dat zo een kleine aanpassing zo een groot verschil kon maken. Tim maakt het verschil!

Na de heel fijne ontvangst, werd mijn racefiets volledig op mijn juiste maten aangepast. dit ging heel vlot en professioneel. Na enkele testritten ben ik ervan overtuigd dat mijn kracht op de bij de pedalen gelijkmatig en ook versterkt is geworden.. Mijn druk op de pols en de nek is ook minder.. Hierdoor wordt het dagelijkse fietsen nog aangenamer heel veel dank aan Tim en Ellen voor zoveel professionele zorgen. Dit is voor elke recreant en professionele fietser de ideale oplossing. François

In februari 2021 een bikefit laten doen omwille van verschillende kleine en grotere ongemakken zoals kniepijn, zadelpijn, rugpijn, slapende voeten en handen. Voor Bikepower gekozen omwille van de goede commentaren. Tussendoor nog eens teruggeweest omdat de kniepijn en andere ongemakken weer aanwezig waren of aanwezig bleven en ook het SMP zadel pijn bleef doen. Na iets meer dan een jaar en 15000km heb ik nog regelmatig pijn in mijn linker knie, blijft het zadel na 50km voor wat discomfort zorgen en vallen mijn voeten nog steeds in slaap. Bepaalde dingen zijn dus verbeterd maar andere ongemakken of lichte pijnen zijn gebleven of komen geregeld terug. Ik vermoed dat een en ander nog niet op punt staat en voor deze ongemakken blijven zorgen. Ik doe vaak gravelritten van van 100 tot 150km en dan komen de problemen aan de oppervlakte. Ik lees heel veel goede commentaren over Tim maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik niet van alles verlost ben en het fietsen vaak een beetje een gevecht is tegen de ongemakken ipv tegen de vermoeidheid. Echter doen Ellen en Tim er alles aan om deze problemen toch opgelost te krijgen. Het getuigt van hun professionalisme en hun wil om de problemen op te lossen. Bedankt.

Heel vriendelijk en zeer goed werk geleverd. Meedenkend met uw specifieke situatie. Top. Zeer tevreden.

Aangenaam verrast door de professionele aanpak, deskundig advies en aangename omgang. Verder was het ook zeer zinvol πŸ˜‰ Echt een aanrader dus!

Vier jaar geleden geïnvesteerd in een bikefitting ter voorbereiding van MonVentoux. Zo'n revelatie en formidabel resultaat. De plaatjes op de schoenen, hoogte van het zadel, afstand van de armen tot de remmen... en nooit geen kine meer omwille van pijn in de hoge rug. Toen ik eerder dit jaar een nieuwe fiets kocht en nieuwe schoenen, betekende dat ik ook meteen besliste om opnieuw alles netjes te laten afstellen in Halen. Op een uur was alles aangepast. Top service maar vooral bijzonder fijne mensen die hun stiel met passie uitvoeren en altijd een vriendelijk woord klaar.

Na langdurige klachten over pijnlijke voeten tijdens het fietsen op warme dagen, eens op bezoek gegaan bij Bike Power. Na grondige analyse van de voeten kwamen al snel tot de vaststelling dat schoenen niet correct (te smal) waren en dat de plaatjes verkeerd stonden. Dan verschillende modellen getest en uiteindelijk de juiste schoen gevonden. Vervolgens werd de juiste locatie voor de plaatjes opgemeten en geïnstalleerd. Een zeer leerrijk bezoek met hopelijk het gewenst resultaat. Tim zorgt voor een vriendelijke ontvangst, grondige analyse en de perfecte fit van je schoen.

Na een bikefitting in de zomer van 2021, waarbij Tim me van een groot deel van mijn kniepijn heeft verlost, is het probleem aan de knieën opnieuw lichtjes gaan opspelen in het voorjaar van 2022. Net zoals beloofd bij de bikefitting kan ik kostenloos terug komen om het een en ander bij te stellen. Tim bekijkt het probleem grondig en luistert goed naar mijn inbreng. Tim zoekt naar een effectieve oplossing zonder je snel of onnodig op grote kosten te jagen. Is het probleem nog niet verholpen, dan mag je gewoon terug gaan. Na de bikefitting krijg je dus een volledig jaar waar voor je geld.

Heel professioneel, niet zomaar een bikefit ! Er word tijd genomen om de problemen aan te pakken vooraleer zomaar de fiets juist te zetten !

Zeer goede ondersteuning en begeleiding voor het vinden van de juiste schoenen! Aanrader!!

Heel leuke en succesvolle ervaring bij Tim. Ik zat niet comfortabel op de fiets en had vaak last van blaasontsteking na het fietsen. Na een paar keer zonder resultaat van zadel en zadelpositie te veranderen, hield ik het uiteindelijk voor bekeken. De zin en de vraag van vrienden om weer te fietsen won het dan toch uiteindelijk maar zo had ik mezelf beloofd, niet zonder eerst een bikefitting te laten doen. En dat was een schot in de roos! De bikefitting verliep heel gemoedelijk, zonder enige tijdsdruk en heel professioneel. Na het aanpassen van mijn fiets en zadel, het aanmeten van schoenzolen die ook aangepast werden om het verschil in beenlengte en voetgrootte weg te werken, zijn de klachten helemaal verdwenen en fiets ik weer vrolijk rond. Bedankt Tim!

Sinds enkele maanden kniepijn na het fietsen met nieuwe koersfiets. Bikefitting bij Tim laten uitvoeren waarbij heel wat posities bijgesteld werden. Nadien kon ik weer fietsen zonder kniepijn, super! Bedankt!

Had bij het fietsen al een hele tijd pijn in de rechterknie. Na een vriendelijk telefonisch contact met Ellen kon ik er al snel terecht. Werd ontvangen door Tim, wat me direct op viel was een relaxte sfeer. Bij het fietsen op mijn eigen fiets op de rollen zag Tim direct enkele dingen die er mis waren. Aan mijn techniek en aan de afstelling van mijn fiets. Na een simpele test was Tim tot de conclusie gekomen dat ik een onbalans had. Deze onbalans is opgelost door een aangepaste steunzool. Heeft dan ook wat kleine afstellingen gedaan aan mijn fiets (stuur en zadel). Ongelooflijk hoe je na zulke kleine aanpassingen je al direct beter voelt op je fiets. Tim weet echt wel waarover hij het heeft. Een groot voordeel is dat je er ook terecht kan met je mtb, ook als je met flat pedals rijdt. Nog een groot voordeel is dat Tim en Ellen zelf fiets freaks zijnπŸ˜ƒ. Daarom raad ik Bike Power zeker aan. Bedankt Tim en Ellen!

Geweldige service ! En heel vriendelijke behulpzame mensen

πŸ‘

TOP

Perfecte uitleg hoe, wat en waarom. Meteen groot verschil met vorige afstelling. Professionele mensen! Top!

Een echte topervaring, vanaf het maken van je afspraak tot het moment dat je de zaak buiten komt. De kleinste details zijn voor Tim en Ellen belangrijk, van het afstellen van de plaatjes op je schoen tot het veranderen van de positie van de rem. Al die minuscule aanpassingen leiden tot een ongelooflijk rijgemak en tot meer kracht en minder kans op blessures. Ik koop nooit nog een fiets zonder de bikefitting van Tim en ik kan het anderen alleen maar aanraden!

Het liet wat op zich wachten maar zo kan ik ook een eerlijke revieuw plaatsen na de fiets en fitting uitvoerig te hebben getest. Fietsen doe ik al jaren en met veel plezier maar in de overgang naar een andere fiets een paar jaar geleden (Look765) doken na verloop van tijd toch flink wat problemen op. Krampen tijdens en na het fietsen in de hamstrings en kuiten. Een iets of wat stevigere rit en de krampen doken op uit het niets. Gaan fietsen werd stressie, komen weer de krampen, kan ik nog genieten?... Via een vriend werd ik in contact gebracht met bikefitting-bikepower.be Een afspraak werd gemaakt en op 7 april 22 stapte ik het atelier van Tim binnen. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak en zeer welkom. Eerst werden de problemen zorgvuldig besproken waar Tim alle tijd voor uit trok. Nadien de grondige fitting. En er was nog al wat fout... Zadelpen- en positie gecorrigeerd , stabiliteit gecorrigeerd door zolen in de schoenen te plaatsen. Schoenplaatjes aangepast op een manier die ik voordien nog niet zag, etc, teveel om op te noemen... Gezien het ook tijd was voor een nieuwe fiets kreeg ik aan de hand van de fitting van Tom een keuze uit een aantal bikes die voor mij, met vooral het oog op comfort, ideaal zouden zijn. Een Bianchi Infinito werd het resultaat en ook mijn nieuwe bike. Ik mocht ook gratis terug naar het atelier om deze fiets nog aan de nieuwe fitting aan te passen. En dan de baan op. Tim vertelde me, een 100.000 tal omwentelingen zouden nodig zijn alvorens ik aan de nieuwe fiets en aanpassingen gewend zou zijn. Ondertussen flink wat Km en Hm achter de rug en ik kan met plezier zeggen dat ik alleen nog maar moet bezig zijn met fietsen. Geen maar dan ook geen enkele kramp meer gehad sindsdien. Afgelopen week op fietsvakantie naar Italië Livigno. De ultieme test. Stelvio , Gavia , Forcola, passo di fraele, ...met glans geslaagd, ik zit gewoon weer super lekker op de fiets en de benen weten van geen ophouden. We geven met gemak een paar duizend euro uit aan een nieuwe fiets, dan zeg ik geef dan ook die paar honderd nog uit aan de goede fitting, ze is het meer dan waard! En ga naar bikefitting-bikepower voor professionaliteit, klantvriendelijkheid en service ten top! Bedankt Tim dat ik weer ongedwongen kan en mag fietsen! You're the best! Een dikke 5 sterren voor mij!

Op en top professioneel. Wat een verschil na het opmeten en afstellen van je fiets. Elk detail is belangrijk en maakt het verschil. Niks is Tim teveel. Tim neemt meer als voldoende tijd om je te helpen. Ook betreft schoen advies is het een meerwaarde. Winter fietsschoenen gekocht, topkwaliteit !! Vriendelijke en gemoedelijke ontvangst. Een aanrader voor elke fietsliefhebber. πŸ‘Œ

Nieuw aangekochte race schoenen voelden na een 1ste rit te groot aan. Tim heeft deze zonder problemen geruild tegen een half maatje kleiner. Schoenplaatjes werden tevens aangepast.

Omdat het zadel bij de 1ste bikefit niet meer verder naar voor kon geplaatst worden diende er ook nog een nieuw aangekochte zadelpen gemonteerd te worden. De positie van het zadel werd eveneens gecorrigeerd. Merci Tim.

Had a quick checkup as there was still some nagging issues with the right knee after the first fit 2y ago. From cleats it quickly diagnosed that they needed some additional angling. Tim took the time to give check some additional parameters compared to my previous fit. That’s super as it immediately gave me some new opportunities for selecting the right bike (a bit more reach and more drop).

Thx for the quick checking of some of my ideas and experiences with small changes I made during the last fit

Een aanrader voor elke fiets liefhebber.

Na enkele kilometers op mijn koersfiets ervaarde ik telkens slapende voeten, knie- en rugpijn. Een spondylodese en 3 nieuwe hernia's leken dan ook het einde van mijn recreatieve fietscarrière te worden. Ik overwoog toch nog één keer het fietsen een kans te geven en ging langs bij Bike Power. Eerlijk gezegd stapte ik binnen met weinig hoop op verbetering. De manier waarop ik buitenstapte, kan u onderaan deze review lezen 😊

Na de hartelijke ontvangst van Ellen begon Tim aan de analyse van de houding op mijn fiets. Die leek compleet fout te zitten. Meteen kon Tim zeggen waar er verbetering mogelijk was en werden deze details op mijn stalen ros overgebracht. Stuur, zadel, crank én fietsschoenen kregen soms de miniemste aanpassingen maar voelden direct aan als een wereld van verschil.

Je ervaart meteen dat Tim tonnen ervaring bezit en die vuurt hij graag op je af om het perfecte resultaat te bekomen. Ik stapte binnen met een klein hartje, maar kwam weer buiten met superveel zin om de fiets op te kruipen. Pijnloos fietsen, met de meest efficiënte krachtoverbrenging op mijn trappers én zonder roofbouw te plegen op mijn lichaam... het kan weer dankzij Bike Power!

Bedankt Ellen en Tim, mij zien jullie zeker in de toekomst terug!

Ik had al een jaar last van een chronische onsteking aan mijn knie. Ik was wat sceptisch over bikefitting mits ik al jaren fiets zonder ergens last van te hebben. De kleine aanpassingen aan mijn schoenplaatjes en aangepaste zolen in mijn schoenen hebben enorm hard geholpen. Ik voelde al na de eerste rit dat ik veel minder last had na het fietsen. Een echte aanrader dus, merci Tim en Ellen!

Ik heb brede voeten en heb daardoor altijd tintelende voeten bij langdurig fietsen met mijn huidige fietsschoenen. Bike power heeft een ruime keuze uit schoenen die hiervoor geschikt zijn in alle lengte maten en breedte. Ze nemen hun tijd om voor jou de geschikte fietsschoen te vinden!

Zowel zitpositie op mtb (mei 2021) als koersfiets (juli 2022) laten aanpassen. In beide gevallen enorm tevreden. Ik rijd ondertussen volledig pijnvrij en kan mij volledig focusen op het fietsen. Tim werkt zeer oplossingsgericht. De koffie is ook top!

Zoals altijd een fijn en vriendelijk ontvangst. Herinneringen ophalen van vroeger toen we nog samen competitie reden . Wederom na afstellen van de fiets en na het uitproberen een veel beter gevoel en bovendien zijn de klachten van voor de bikefit verdwenen en heb ik een nog beter gevoel op de fiets πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ». Thanks Tim & Ellen en nog veel bikefit plezier in je nieuwe mancave ! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Gisteren nieuwe schoenen afgehaald en vandaag getest, in een woord superformidabel. Geweldige pasvorm en prachtig motief , samengesteld met Ellen πŸ‘

Ben zeer tevreden van de service. Het lijkt in eerste instantie wat duurder, maar als je een wat moeilijker probleem hebt, blijft Tim zoeken naar een oplossing! Ook Ellen is zeer behulpzaam en vriendelijk. Bovendien zeer goede fietsschoenen te verkrijgen! TOP!!

Wat een service en professionalisme! Fijn onthaal met een lekker kopje koffie! En terwijl je wacht op je fietsschoenen kan je genieten van de mooie kunst die de vrouw des huizes gemaakt heeft! Tim staat je bij met raad en daad. Meteen mijn schoenen op de meest functionele stand afgesteld! Iedereen naar daar als je op de best mogelijke manier op je fiets wilt zitten met de beste schoenen in het segment! Hier kom ik gegarandeerd terug!!! Bedankt Tim en Ellen voor het welkom en service!

Vriendelijk luisteren naar je fietsprobleem en vertrekken van deze basis. Van hieruit werken ze aan je positie. Hele verandering maar heb er vertrouwen in. Zou het zeker aan vrienden aanbevelen.

Zeer blij met mijn bezoek! Na enkele weken te hebben gefietst met abnormaal veel zadelpijn, beslist om een afspraak te maken voor een bikefit. Wat daar allemaal bij komt kijken! Ik stond er versteld van. Vol vertrouwen en heel benieuwd ging ik vandaag m'n fiets ophalen, testrit naar huis. Waaaaw wat een verademing! Geen pijn! Niet tijdens, niet erna. Top. Tim is een bikefitheld. Dankjewel voor de topservice en kundigheid.

Derde keer dat ik bij Tim langsga. Ditmaal voor de aankoop van een nieuwe fiets te bespreken, meer bepaald de maatvoering van een specifiek frame. Op de rollen hebben we zaken uitgeprobeerd waardoor ik met een gerust hart mijn nieuwe fiets kan bestellen.

Zoals gewoonlijk weeral Super geholpen door Tim. Ook weer wat tips mee naar huis genomen πŸ‘πŸ» Heerlijke kopje koffie en een nat glas water πŸ˜πŸ‘ŒπŸ» TOPSERVICE !!!

18 Jaar geleden had ik een ongeval met blijvend rugletsel, waar ik vooral in de winter last van heb, of ook tijdens langere en/of zwaardere mtb-ritten. Dat resulteert dan echt in uitstralingspijn over mijn bovenbeen, soms zelfs tot op mijn scheenbeen. Maar nu kan ik gelukkig resulteerde zeggen πŸ˜ƒ

Een goede vriend had me Bike Power aangeraden omdat hij er zelf zo goed mee geholpen was. Dus maar es gemaild om mijn geval uit te leggen. Snel en duidelijk antwoord gekregen van Ellen, en vervolgens een afspraak gemaakt.

Daar had Tim al even snel in de gaten hoe en waar er moest bijgesteld worden; schoenplaatje beetje verschuiven, zolen op de juiste plaats beetje aanpassen (links en rechts verschillend), fietspositie wat bijregelen...

In millimeters uitgedrukt kleine verschillen, maar het gevoel op de fiets was dadelijk merkbaar...

Ik heb nu twee langere ritten gravel/asfalt in de benen, en een leuke maar pittige halve dag @Trail Center Spa (26km met 1017hms), en dit voor het eerst in 10 jaar mountainbiken zónder rugpijn en uitstralingspijn..!

Ik hoef je niet te vertellen hoe blij ik daarmee ben. Dit maakt écht een verschil in de beleving van mijn MTB-ritten...

Dus dankjewel Tim & Ellen !

En ik kan iedereen die ergens last van heeft op de fiets (zelfs al denk je zoals ik, dat daar weinig tot niets kan aan gedaan worden) een bezoek aan Bike Power aanraden. You might (will) be surprised πŸ˜πŸ‘Š

Perfecte service in het nieuwe prachtige atelier.

Begin september langsgeweest voor een bikefitting. Bij langere ritten kreeg ik vaak last van tintelende armen, pijn aan de nek en last van het zitvlak. Na een verhelderende bikefit en de nodige aanpassingen heb ik, voor mij persoonlijk, het meest comfortabele gevoel op een racefiets ooit ervaren, met bovendien een mooie winst in wattage. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik het niet eerder heb gedaan!!

Service et efficacité impeccables! Tout d'abord, Tim vous accueille dans son magnifique studio, avec un petit café et dans la langue de votre choix. La méthode utilisée par Tim et mise au point par Steve Hogg a toujours fait ses preuves avec moi. Aussi, Tim a une approche très pragmatique et ne pousse pas aux changements qui ne sont pas indispensables. Je suis très heureux d'avoir fait le déplacement depuis Luxembourg pour le voir. Finalement, le système de reservation est tres clair et facile d'utilisation, d'autant plus qu'un simple coup de fil permet de régler certaines interrogations possibles. Que demander de mieux?

Alles start met een welkom gevoel in hun prachtige ruimte. Tim gaat stap-gewijs te werk en vraagt ook telkens of je open staat voor de verschillende stappen. Op deze manier verloopt de bike-fitting en schoen-fitting zo geleidelijk aan waardoor ook je ook telkens gemakkelijk kunt aangeven of iets beter of minder aanvoelt. Kortom er wordt niet alleen gekeken naar de cijfers maar vooral naar de persoon en hoe het lichaam reageert op de veranderingen. Knap werk! En ook een dikke pluim aan de kunstenares die de ruimte mooi heeft aangekleed!

Super professionele,, eerlijke begeleiding bij de afstelling van je fiets en je schoenen, ook voor mensen met minder kennis, zoals ik :-)

Tim neemt ruimt de tijd om elk detail te onderzoeken en je eerlijk te begeleiden. Kon zelfs gratis en voor niets met mijn nieuwe fiets (binnen het jaar) terug voor een nieuwe afstelling.

Aanrader!

Fantastische analyse en aanpassingen door Tim Dejonghe, Bikepower, bij mijn 14-jarige zoon, bij wie we al jaren op zoek waren naar de oorzaken van al zijn fysieke klachten tijdens het wielrennen. De oorzaak is gevonden en aangepast. Nu ook een podoloog onder de arm genomen die de aanpassingen van Tim ook kan overbrengen naar zijn dagelijkse schoenen.

Zolang mijn zoon blijft fietsen zal hij regelmatig opgevolgd worden door Tim. DANKJEWEL πŸ‘Š

Schoenen en steunzolen gekocht met advies. Erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Zeer tevreden met het resultaat! Aanrader!!!!

Zeer vriendelijk, goede uitleg en goede service. Verholpen van mijn pijnlijke voeten door de juiste schoenen, nu nog een bikefitting op mijn fiets en ik kan er weer voor een lange tijd tegenaan πŸ‘Œ

I visited BikePower in June 2021 after struggling with left knee pain for more than a year. Having visited a couple of bikefitters before and kinda desperated I started reading about Steve Hogg's unique methods and I planned a visit to Tim's for an assesment.

Tim adjusted lots of things and I was amazed with the foot correction methods I had read before in Steve Hogg's webpage. I have to say that I'm now cycling with less pain than when I got there, but still having lots of difficulties to ride confortably... Anyway, I must be a really weird case and I think Tim made a good work with me, even if the bikefit was not as useful for me as I had expected...

Service is altijd top en wat een mooie infrastructuur. Kan een bezoek bij Tim en Ellen aan iedereen aanraden als je op topniveau wilt geholpen worden.

Vriendelijke en professionele ontvangst met een kopje koffie. Fiets en schoenplaatjes perfect afgesteld en ook probleem met zadelpijn werd professioneel aangepakt. Ontvangst in een mooie en moderne werkplaats. Aanrader

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie